Admin

Admin

Pescuit-Sportiv
165310_146516095404180_146483342074122_228854_2738907_n.jpg
Script Banner
 08/03/2012
2012 stiri pescuit actualizat 24 din 24
Esti confuz cu privire la modul de a crea un site eficient şi accesibil pentru afacerea ta mica?

Aţi fost în căutarea pentru un designer de site-ul de afaceri mici, care înţelege că munca lor nu este doar de a crea un site web, dar pentru a vă ajuta să faci bani?

Vrei pentru a construi site-ul tau ... una care, de fapt contribuie la linia de jos a afacerii dvs. mici?

Te-ai saturat de a asculta la site-ul web designeri şi furnizori de web hosting pe susurul despre HTML, JavaScript, Perl, CGI şi alte Mumbo Jumbo techno?

pescuit-timis.jpg
jandarmi-braconieri.jpg
Hai sa spunem STOP distrugerii apelor noastre. Trebuie sa se vada ca existam si noi, cei carora le pasa. HAI SA NE UNIM si in acest fel poate si copiii nostri se vor bucura de un pescuit frumos si relaxant pe ape salbatice.
Nu stiu care va fi finalul, daca vom reusi sau nu dar SUNTEM DATORI SA INCERCAM acum si data viitoare si pana vom reusi.
SEMNATURA TA CONTEAZA, NU RAMANE INDIFERENT!
STOP BRACONAJULUI IN REZERVATIA BIOSFERA
braconaj-tm-600x487.jpg
Photobucket

Locatie: Incinta Cormoran din Uzlina

Un elesteu cu o suprafata de 200 ha va asteapta la pescuit de rapitor in sistem catch and release sau la crap, cu posibilitatea retinerii capturii celei mai mari sau a unei cantitati de 5 Kg peste. Incinta a fost populata cu exemplare de stiuca de peste 3 kg si maxim 12 kg si aici se organizeaza anual Cupa Uzlina la stiuca. Se pescuieste din barca tip laguna, cu barcagiu la dispozitie. Crapii introdusi in acest lac au intre 8 si 14 Kg, dar mai intalniti caras, rosioara, biban, oblete. Se pescuieste de pe mal. Pentru informatii si rezervari sunati la numarul de telefon 0744656373. 

Locatie: Canalul Radacinos

Este situat intre lacul cu acelasi nume si lacul Trei Iezere. Se ajunge numai cu barca, ori dinspre localitatea Mila 23 ori dinspre localitatea Crisan. Noi l-am parcurs dinspre Crisan - Dunarea Veche - canal Bogdaproste - lac Bogdaproste - lac Trei Iezere. Este o zona excelenta ce tine exemplare frumoase de bibani. In cateva ore de pescuit am reusit sa-mi dobor recordurile la biban si mai ales sa-mi testez trusa cu naluci.  Locatie: Incinta Dunavat 2

Incinta este situata la o distanta de aproximativ 30 de minute de mers cu barca cu motor de 30 cp de la Dunavatu de Jos. Este o incinta cunoscuta de majoritatea localnicilor, asa ca nu cred ca o sa aveti probleme sa ajungeti acolo.Pentru pescuitul in Dunavat 2 taxa pe 2011 este de 100 lei/5kg de stiuca si biban la greu.Barcile sunt incluse in pret, nu este voie cu motoare termice dar ai voie cu motor electric, daca ai pe ce sa-l pui, pentru  ca barcile sunt de tip lotca cu 2 varfuri ascutite si ai o problema, nu ai unde sa le prinzi pe barca! In schimb este permis accesul cu barca ta dar numai la vasle sau cu motor electric. Incinta are mai multe bazine cu stiuca, bilan dar si somn, crap si peste marun t(caras, rosioara). 

Locatie: Lacul Holbina 1

Amenajarea piscicola Holbina 1 este administrata de catre Popasul turistic Holbina. Reprezinta o salba de canale si lacuri de peste 7000 ha. Ca localizare, Holbina 1 este situata la 25km fata de Murighiol, 20 km fata de Dunavatu de Jos, 400 m fata de lacul Razem. Accesul se face numai pe cale navigabila. Pescuitul la stiuca se face numai din barci cu motor electric sau cu vasle numai in sistem prinde si Locatie: Lacul Uzlina

Se ajunge rapid daca esti cazat in satul Uzlina. Noi am ajuns cu barca cu motor (15cp) in aproximativ 1 ora dinspre Murighiol. Este un lac recunoscut pentru pescarii de stiuca. Recomandarea ghidului a fost sa tatonam malul dinspre canalul lui Branza (denumire locala) si intrarea in lacul Isac. Pentru o orientare mai buna, malul stang dinspre intrarea in lacul Isac, pana la primul canal. Nu am avut atacuri, am insistat o perioada scurta. 


Locatie: Lacul Chiril

Se spune in zona ca daca nu se prinde stiuca pe Isac, cu siguranta ai succes pe lacul Chiril. In cazul nostru nu s-a adeverit vorba. De pe lacul Isac unde prinsesem numai marlite ne-am indreptat catre Chiril. Dupa o mica aventura cu un plaur ce mai lasase loc de intrare in lac, cat sa treaca o barca am inceput sa dam la stiuca. Distractia a fost de scurta durata, retragandu-ne rapid impreuna cu celelalte barci deoarece vantul se intetise si exista riscul ca plaurul sa blocheze iesirea din lac. Ca locuri ce ne-au fost recomandate: golfuletele din partea dreapta a malului, cum intrii pe lac si centrul lacului. 

Locatie: Lacul Onofrei

Am ajuns pe acest lac in aproximativ 2,5 ore cu barca cu motor plecand dinspre Murighiol, dupa ce am strabatut lacurile Uzlina, Isac si canalele Isacov,Perivolovca . Intrarea in lac este pentru cunoscatorii zonei, acesul facandu-se pe un canal ingust. In octombrie, apa era extrem de limpede, vegetatia submersa aproape disparuse complet. Am tatonat fara succes malurile lacului (mic de altfel), unde se mai prezentau formatiuni mai concetrate de vegetatie submersa. 

Locatie: Confluenta dintre lacul Uzlina si lacul Isac

Un loc bun pentru biban, dar si pentru stiuca. Se ajunge in aproximativ 1 ora de la Murighiol si mult mai repede de la satul Uzlina. De fiecare data cand am trecut pe acolo locurile erau ocupate si din viteza barcii am vazut ca pescarii scoteau bibani. Ghidul nostru ne-a confirmat ca se prind bibani mari in acest loc, picand uneori si stiuci. 

Locatie: Bratul Sfantu Gheorghe intre Murigiol si Uzlina

Pe o plaja destul de mare, pe partea dreapta cum mergi dinspre portiunea navigabila a bratului Sfantu Gheorghe inspre localitatea Uzlina, sunt multe locuri ce se preteaza pescuitului la crap, somn dar si salau si stiuca. Pentru cei care cunosc cursul vechi al bratului Sfantu Gheorghe locatia este intre km 66-62 (km vechi). In drumul nostru catre locurile de stiuca, desi era sfarsitul lui octombrie, am vazut multi temerari ce aveau tabere de corturi amplasate pe malul drept mai aproape de Uzlina. Ghidul nostru ne-a spus ca dupa perioada de prohibitie, aici vin multi pescari dupa crap si somn. Un loc interesant pentru salau am vazut si la confluenta Dunarii Vechi cu canalul Uzlina. 

Locatie: Canalul lui Branza - Uzlina

Este un canal scurt ce face legatura intre lacul Uzlina si lacul Isac. Nu l-am gasit marcat pe harti, din cate am inteles este o denumire locala. Este unul dintre cele mai bune locuri de pescuit la biban din zona. Ca localizare, punctul fierbinte este la confluenta canalului cu lacul Isac (langa o casa pescareasca). Aici nu a tinut treaba cu twistere, rotative. Am dat la undita (din barca) cu rama serpeasca si apoi la bucatica de albitura. Bibanii de toate marimile (si la 600-800g) au tras intr-un ritm frenetic. Un loc excelent. Se poate ajunge la locatie dinspre lacul Uzlina, fiind primul canal in stanga fata de intrarea in Isac. 

Cum Ti Se Pare Site?

Foarte Bun (220 | 90%)
Foarte Prost (4 | 2%)
CHAT

CHAT

Apasa Aici Pt Chat
imgres.jpg
infopescar.png
fishing-nc.jpg
174640_128850233849202_8133165_n.jpg
infopescar.jpg
Presa
publi24-ok.png
agenda_logo5352.jpg
citgrup_tion.png
prosport.jpg
loteria-romana.jpg
453150-4.jpg
index.gif


Plus 1657 vizite ,perioada 08/03/2012 25/04/2012
Avand in vedere cele relatate anterior luam si noi pozitie in sprijinirea miscarii ecologiste si va sfatuim ca atunci cand mergeti la pescuit in mijlocul naturii sa va conformati urmatoarelor reguli de bun simt:

- Nu aruncati gunoaie. Colectati toate gunoaiele pe care le faceti cu ocazia placutei indeletniciri (pescuitul) si luati-le cu dvs. pana la cea mai apropiata pubela. Foarte important: nu le aruncati in apa.
- Asigurati-va ca momeala si unteltele de pescuit pe care le utilizati sunt permise in zona. Ar putea fi restrictii in ceea ce priveste marimea, cantitatea pestilor capturati sau chiar ar putea sa fie interzisa retinerea capturilor. Aceasta mentiune inca nu are aplicabilitate prea mare in Romania decat pe unele balti private.
- Nu pescuiti in zonele (sau perioadele) in care pescuitul este inerzis. Aceste zone au fost declarate zone de pescuit interzis pentru a proteja fauna salbatica, vegetatia sau pentru siguranta dumneavoastra.
photo.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one